Profile Dynamics® Persoonlijke analyse | Werken vanuit je kracht

Profile Dynamics® Persoonlijke analyse

Profile Dynamics® typeert mensen in een zevental kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Door het invullen van een online vragenlijst krijg je inzicht in je eigen drijfveren en ontdek je welk type organisatie en werkzaamheden goed bij je passen.

De Profile Dynamics® Persoonlijke analyse is een instrument om motivatie en voorkeursgedrag inzichtelijk te maken en omvat sterktes en valkuilen en voorkeuren op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering, leiderschap en cultuur. Het geeft aan waar je goed in bent, en laat ook zien waar je van nature minder plezier in hebt. Het geeft werkgevers handvaten om medewerkers beter te kunnen begeleiden.

Je ontvangt een persoonlijk rapport met je drijfveren en do's & dont's. Kijk onder voor een omschrijving van de verschillende drijfveren.


Klik hier voor een voorbeeldanalyse

De Profile Dynamics® Persoonlijke Analyse kan worden afgenomen om inzicht te krijgen in het persoonlijke profiel van medewerkers.

Profile Dynamics® Persoonlijke analyse:
€245 exclusief BTW

Mail naar [email protected]

PROFILE DYNAMICS - OMSCHRIJVING VAN DE 7 DRIJFVEREN


PAARS

ROOD


BLAUW

ORANJE


GROEN


GEEL


TURKOOIS


Individueel of Omgevingsgericht

-De manier waarop de verschillende waardensystemen interacteren met hun omgeving verschilt.
De omgevingsgerichte systemen zien het individu als onderdeel van een totaal. De omgeving is leidend en het individu past zich aan (reactief). 
-Bij de individueel gerichte systemen bepalen eigen inzichten het doen en denken. Ze proberen de omgeving te beïnvloeden in de door hen gewenste richting (acti