ᗩᑕTᑌEᒪE KᗩᑎᗪIᗪᗩTEᑎ:

Mail bij interesse naar Masja@HRAdviesOnline.com om het Curriculum Vitae op te vragen

Samantha | Zaandam

Deze ondernemende dame is op zoek naar een brede job als HR medewerker of HR Adviseur in Zaandam of omgeving. Ze is beschikbaar op maandag tot en met donderdag voor 24-32 uur per week.  Mail bij interesse voor haar profiel.  Mail bij interesse voor haar profiel.

#HRMedewerker #HRAdviseur #HRGeneralist #HRConsultant #Parttime #Zaandam

Jacqueline | Dordrecht

Jacqueline is een dame die zelfstandig kan werken en ervan houdt dingen goed en accuraat te regelen. Ze zoekt een parttime baan voor 24-32 als Office Manager in Dordrecht en omgeving. Mail bij interesse voor haar profiel.
 
#Secretaresse #administratiefmedewerker #gemeente #bestuur #parttime #parttimebaan

Bianca | Den Bosch

Bianca is per december 2019 via HRAdviesOnline begonnen bij VanDyck Brown in Boxtel, proficiat!

Een plekje op HRAdviesOnline.com?

Op zoek naar een toffe job? Laat HRAdviesOnline.com voor je meezoeken. Mail je Curriculum Vitae met foto, ik neem zsm contact met je op. Naast de website wordt je actief gepromoot op onze Social Media. Connect met me op LinkedIn.


Op zoek naar een baan in de zorg?

Laat HRAdviesOnline.com je actief onder de aandacht brengen bij potentiële werkgevers in jouw omgeving. Mail je Curriculum Vitae met foto, ik neem zsm contact met je op. Connect met me op LinkedIn.

#persoonlijkbegeleider #persoonlijkbegeleiders #ambulantbegeleider #begeleider #verpleging #verpleegkundige #verpleegster #verpleger #arts #bedrijfsarts #verzorgende #verzorgendeig #verpleegkundigspecialist #helpende #afdelingsassistent #assistentzorgbegeleider #zorgbegeleider #clientbegeleider #woningassistent #flexwerk #flexkracht #ziekenhuis #gehandicaptenzorg #zorg