Jacqueline | Dordrecht

Jacqueline is een dame die zelfstandig kan werken en ervan houdt dingen goed en accuraat te regelen. Ze zoekt een parttime baan voor 24-32 als Office Manager in Dordrecht en omgeving. Mail bij interesse voor haar profiel. 
#Secretaresse #administratiefmedewerker #gemeente #bestuur #parttime #parttimebaan

Bianca | Den Bosch

Bianca is een dame die van aanpakken weet. Ze zoekt een fulltime baan als Office Manager in Den Bosch en omgeving. Mail bij interesse voor haar profiel. 

#Officemanager #Fulltime


Op zoek naar een baan in de zorg?

Laat HRAdviesOnline.com je actief onder de aandacht brengen bij potentiële werkgevers in jouw omgeving. Mail je Curriculum Vitae met foto, ik neem zsm contact met je op. Connect met me op LinkedIn.

#persoonlijkbegeleider #persoonlijkbegeleiders #ambulantbegeleider #begeleider #verpleging #verpleegkundige #verpleegster #verpleger #arts #bedrijfsarts #verzorgende #verzorgendeig #verpleegkundigspecialist #helpende #afdelingsassistent #assistentzorgbegeleider #zorgbegeleider #clientbegeleider #woningassistent #flexwerk #flexkracht #ziekenhuis #gehandicaptenzorg #zorg

Een plekje op HRAdviesOnline.com?

Op zoek naar een toffe job? Laat HRAdviesOnline.com voor je meezoeken. Mail je Curriculum Vitae met foto, ik neem zsm contact met je op. Naast de website wordt je actief gepromoot op onze Social Media. Connect met me op LinkedIn.