ᗩᑕTᑌEᒪE ᐯᗩᑕᗩTᑌᖇEᔕ:

CELLO-ZORG 

Bij Cello staan de bewoners, hun familie, werknemers en vrijwilligers van de verschillende woongroepen centraal. De bewoners krijgen begeleiding afgestemd op hun individuele behoefte. Cello zoekt parttime en fulltime medewerkers voor de volgende functies op locaties Rosmalen-Vught-Den Bosch:


-Persoonlijk Begeleiders

-(Assistent) Zorgbegeleiders

-Woningassistenten

-Huishoudelijk medewerkers

-Begeleiders EGP

-(Sociaal Psychiatrisch) Verpleegkundigen

-Verpleegkundigen

-GZ Psychologen


Cello geeft contracten voor onbepaalde tijd, kent een eindejaarsuitkering, fiscaal voordeel met betrekking tot je reiskosten, ruime opleidingsmogelijkheden, deelname aan een fiets- of computerplan en bedrijfsfitness en meer. Check de volledige cao Gehandicaptenzorg hier

Is je interesse gewekt?

Direct solliciteren kan door een korte motivatie met Curriculum Vitae te sturen naar Masja@HRAdviesOnline.com


Ben je een zij-instromer en wil je je bijdrage leveren in de zorg, neem dan ook contact op voor mogelijkheden.


#PersoonlijkBegeleider #Zorgbegeleider #Woningassistent #Huishoudelijkmedewerker

#BegeleiderEGP #SociaalPsychiatrischVerpleegkundige #Verpleegkundige #GZPsycholoog #vacaturezorg #zorg #verstandelijkgehandicaptenDIOS INDUSTRIES (aanbrengbonus van toepassing)

DIOS | Hoogwaardige digitale camerabeveiliging
DIOS INDUSTRIES is een onderdeel van EPIC EUROPE BV en heeft zich toegelegd op hoogwaardige digitale camerabeveiliging. DIOS levert en installeert hoog kwalitatieve digitale camera-installaties, waarbij service voorop staat. DIOS levert business to business op projectbasis in de Benelux. DIOS zoekt in verband met groei een fulltime

IP Camera Beveiligingsmonteur
Functie

Aan de hand van een tekening + werkomschrijving lever je zelfstandig projecten op. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van kabeltrekken tot het afregelen van het project met uitleg aan de klant. Je wordt ingeleerd door een ervaren collega om de werkwijze en producten eigen te maken, waarna je zelfstandig aan de slag gaat. 

Taken

-Vooraf of op locatie inregelen van de camera’s, centrale apparatuur en routers
-In overleg met de contactpersoon bespreken waar centrale apparatuur en monitoren worden geplaatst en bepalen van cameralocaties
-Vaststellen van kabellocaties en het type te gebruiken glasvezel

-Kabeltrekken en aansluiten van de netwerk connectoren en apparatuur in een patchkast

-Uitleg geven aan de klanten over de systemen en het installeren van de app op de klanttelefoons

-Uitschrijven van de werkbonnen en opnemen van de service verzoeken


 

Profiel
-Bij voorkeur opleiding MBO-ICT (Netwerken) of Elektrotechniek
-Ervaring met IP camerasystemen of je dit snel eigen kunnen maken
-Ervaring met een software platform als Milestone, Genetec is een pré
-Leergierig, zelfstandig en klantgericht 
-Representatief voorkomen
-Goede kennis van de Nederlandse taal
-Bereidheid om te reizen binnen Nederland, vroeg opstaan is voor jou geen probleem
-Woonachtig in regio Breda in verband met bevoorrading (indien gewenst bij je aan huis)
-Vanaf oktober 2019 beschikbaar

 

DIOS
Ben jij goed voor DIOS, dan is DIOS goed voor jou!

DIOS biedt een meer dan marktconform salaris met daarnaast groeimogelijkheden bij goed presteren. Je krijgt een bedrijfsauto tot je beschikking om de werkzaamheden op locatie uit te kunnen voeren en 24 dagen per jaar om van vakantie te genieten.

Is je interesse gewekt?
Direct solliciteren kan door een motivatiebrief met Curriculum Vitae te sturen naar Masja Bijmans van HRAdviesOnline.com: Masja@HRAdviesOnline.com. HRAdviesOnline.comvoert standaard een referentiecheck uit. Voor meer informatie over het bedrijf kun je kijken op: www.dios-industries.com

 

 


BLUE ENGINEERING

ELECTRICAL ENGINEER

Voor verdere uitbreiding van BLUE ENGINEERING zijn we voor de omgeving Eindhoven / Venlo op zoek naar een Electrical Engineer.

WIE ZIJN WIJ

Blue Engineering is een jong bedrijf met een 17-tal engineers. Als werknemer krijg je de ruimte om je eigen visie en ideeën te implementeren in het bedrijf. Innovatie is iets wat wordt gestimuleerd bij Blue Engineering. Onze medewerkers werken vooral voor industriële bedrijven en machinebouwers. Wij richten ons in het bijzonder op startende ondernemers en innovatieve nieuwe ontwikkelingen. Daarbij hoort de totale beheersing van projecten. Blue Engineering combineert deskundigheid met wilskracht. De collega’s weten van aanpakken en staan met beide benen op de grond.

Blue Engineering biedt een omgeving en netwerk van specialisten die op een duurzame en nieuwe manier willen innoveren in oplossingen en deze daadwerkelijk naar de markt willen brengen.  Vaak ontbreken bij de ontwikkeling en het naar de markt brengen van een nieuwe innovatie een of enkele competenties waardoor trajecten onnodig lang duren of uiteindelijk stoppen. Blue Engineering wil waar nodig faciliteren door het delen van kennis en competentie.

Voor verdere uitbreiding van de organisatie zijn wij voor de omgeving Venlo op zoek naar een: Electrical Engineer

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch design, de realisatie en het kwalificeren van de elektrische infrastructuur van diverse producten en projecten binnen Blue Engineering.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van de elektrische infrastructuur tussen de verschillende modules van producten, opstellen van de benodigde specificaties, het design (3D en 2D), opstellen van de requirements en het implementeren van de engineering changes in het product.

PROFIEL

De Electrical Engineer die wij zoeken heeft bij voorkeur een afgeronde technische opleiding op HBO / WO niveau en enkele jaren ervaring met complexe producten ontwikkelen / optimaliseren.

– Je beheerst de benodigde ervaring met tooling om schema’s te tekenen en PCB layouts te maken (bijv. Eagle CAD) – Kennis van analoge, digitale en vermogens elektronica – Kennis van microcontroller platformen en basis kennis van embedded software – Het realiseren van prototypes, solderen, testen – Affiniteit van besturingskasten ontwerpen (automation) – Je bent in staat om klantgericht te denken en te communiceren met de klant

Naast leidinggevende eigenschappen moet hij/zij beschikken over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch denkvermogen.

DENK BLUE

De visie is gebaseerd op het gedachtegoed van Günther Pauli, grondlegger van de Blue Economy. Dit staat voor het ontwerpen van een ander soort economie. Een economie met een nieuw business model, waardoor de maatschappij verschuift van schaarste naar overvloed van aanwezige materialen dankzij doeltreffende innovaties. De Blauwe Economie is een ecosysteem dat zich door de natuurkunde en de natuur laat leiden. Zij doet dit vanaf grondstoffenselectie tot ontwikkeling van product en productie processen. Van daaruit wordt een generatieve en regeneratieve kringloop van innovaties in gang gezet. Met als resultaat duurzame product-, productie- en totaalsystemen. Door technologieën te ontwikkelen voor meerdere toepassingen, kunnen meerdere oplossingen en producten gegenereerd worden voor verschillende markten. Hierdoor worden risico’s verminderd en stijgt de waarde van het intellectuele eigendom aanzienlijk.

REAGEREN?

Spreekt dit je aan, stuur dan je CV en aanvullende motivatie naar: masja@HRAdviesOnline.com ter attentie van Masja Bijmans, HR-adviseur. Voor meer informatie kun je persoonlijk contact opnemen met Jeroen Rondeel via: +31(0)6-20400654. 

 

Op zoek naar een baan?

Voeg me toe op LinkedIn en geef je gewenste job door; ik ga voor je op zoek!